Realtor - Västra Götaland > Trollhättan

Mäklarhuset Trollhättan - Realtor TROLLHÄTTANlogo Mäklarhuset Trollhättan

Company:Mäklarhuset Trollhättan
Street: Storgatan 30
Postal code: 461 30
City: TROLLHÄTTAN
Phone:0520 820 50
Web page:Mäklarhuset Trollhättan


Presentation: Mäklarhuset Trollhättan

Din mäklare i Trollhättan

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Trollhättan

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Trollhättan! Vi hoppas att du ska trivas/trivs med oss och vi vill att du ska veta att du alltid är välkommen att kontakta oss när det gäller bostadsfrågor stora som små. Det är bara att slå en signal även om du inte planerar att byta bostad för stunden.

Hur mycket Trollhättebo är du?

Man brukar lite skämtsamt säga att man är en riktig Trollhättebo eller kanske möjligen att man inte är det... Mäklarhuset i Trollhättan har regionens i särklass största lokala facebooksida. På vår facebooksida kan du göra "Trollhättebotestet"! Det är som vi hoppas rolig, anspråkslös applikation som ska ses som underhållning men som också kan ge en hint om hur mycket Trollhättebo man är. På vår Facebooksida tar du del av nyheter, reportage, utvecklingen på bostadsmarknaden och vi visar också många bostäder som vi säljer eller har på ingång. Följ oss på Facebook så har du automatiskt en levande prenumeration med allt som rör bostäder i Trollhättan.

Mäklarhuset har maximalt fokus på marknadsföring av din bostad!

Med fler marknadsföringskanaler än dom flesta så vågar vi påstå att vi nog har störst möjligheter att exponera din bostad för så många spekulanter som möjligt. Det är bl.a. detta vi fokuserat på under senare år så det är egentligen inte så konstigt.

Vi är glada över all positiv respons vi fått avseende vårt nya rymliga kontor med hela 25 meter skyltfönster på Storgatan 30. Här visar vi bostäderna på en 3 meters bildskärm som du måste se! Vi har även monitor och vanliga till salu skyltar förstås. Det är verkligen jätteroligt att så många tittar in för en pratstund eller på en kopp kaffe till oss, det gillar vi!

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka möjligheter du har med Mäklarhuset i Trollhättan.

Hej Göteborg!

Man skulle kunna säga att Göteborg och Trollhättan har kommit varandra närmare på senaste tiden. Kommunikationerna har förbättrats avsevärt och pendlande till och från Göteborg är för många familjer en del av vardagen. Detta är någonting vi uppmärksammat och vi har inlett ett samarbete med Mäklarhuset i Göteborg där vi nu har möjlighet att marknadsföra bostäderna vi säljer i Trollhättan. Vi har förmedlat flera bostäder till familjer som flyttar till Trollhättan från Göteborgsområdet. De nämner bl.a. ökad livskvalitet såsom närhet, bra utbud och förhållandevis låga priser som argument för bosättning i Trollhättan.

Professional help choosing realtor - Trollhättan

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>