Realtor - Uppsala > Uppsala

Oden Fastighetsbyrå - Realtor UPPSALAlogo

Company:Oden Fastighetsbyrå
Street: Klockargatan 23
Postal code: 752 20
City: UPPSALA
Phone:0704246624
Web page:Oden Fastighetsbyrå


Presentation: Oden Fastighetsbyrå

Självklart vill du ha en trygg, proffsig och kompetent mäklare som kan hjälpa dig att få ut högsta möjliga pris för din bostad. Men det är inte alltid det viktigaste. Det är nämligen högst personligt hur man värderar en lyckad bostadsaffär.

Så fort jag vet mina kunders behov, värderingar och målsättningar, kan jag hjälpa till att uppnå önskat resultat. Tack vare mitt personliga engagemang, stora kunskap och erfarenhet vet du som kund att du alltid får bästa möjliga service, en trygg axel att luta dig mot, pålitlighet, gedigen kunskap, en smidig budgivning och givetvis högsta försäljningspris. Vilket av detta som är värdefullast för dig, avgör du utifrån dina egna behov och värderingar.

Välkommen till en modigare och mer engagerad fastighetsmäklare. En försäljning och ett köp av en bostad är inte alltid bara ett rationellt beslut, utan många gånger även en emotionell handling. Ett hem är ens borg brukar det heta och det är flera viktiga aspekter som spelar in när man kanske står inför sitt livs största affär.

När du anlitar mig på ODEN Fastighetsbyrå så är du garanterad en fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet och kunskap - det är en viktig grundsten i mitt företag och borgar för en mäklartjänst som genomsyras av kvalitet, kompetens och omtanke. Jag kan hjälpa dig vid försäljningen av såväl din bostadsrätt, villa, tomt som lantställe i Uppsala med omnejd.

Professional help choosing realtor - Uppsala

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>