Realtor - Uppsala > Uppsala

Brege & Holm Fastighetsmäklare - Realtor UPPSALAlogo

Company:Brege & Holm Fastighetsmäklare
Street: Övre Slottsgatan 18
Postal code: 753 12
City: UPPSALA
Phone:018 - 44 44 085
Web page:Brege & Holm Fastighetsmäklare


Presentation: Brege & Holm Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare Brege & Holm

Välkommen till Brege & Holm Fastighetsmäklare Uppsala. Tillsammans driver Gunnar Brege och Mikael Holm verksamheten med målet att vara en mäklare i Uppsala och Knivsta som skall erbjuda en trevlig, effektiv och prisvärd mäklartjänst. Som erfarna mäklare med många affärer i bagaget vet vi vad som krävs för att du som säljare av din bostad skall få så bra betalt som möjligt. Vårt flexibla arbetssätt och ambition att lösa problem omgående gör att de allra flesta försäljningar är mycket smidiga.

Skall du sälja din bostad? Söker du mäklare för detta? Vi är inte en fastighetsmäklare i mängden! Hos oss blir du en viktig kund som tillsammans med våra mäklare kommer skapa de bästa förutsättningar för att din bostad skall säljas så smidigt som möjligt med ett resultat du är nöjd med.

Varför skall du ta hjälp av oss som mäklare om du skall sälja din bostad? Svaret är enkelt! Vi är en mindre aktör med samma spelplan som alla andra mäklare, samma datorsystem, samma möjligheter och samma kunder. Att vi inte ingår i en kedja betyder att vi inte behöver lika många försäljningar per månad, det i sig innebär att vi får mer tid över för dig och din försäljning! Tveka inte att prata med oss först när du skall sälja din bostad och behöver en mäklare, vi lovar att det lönar sig!

En viktig sak som skiljer oss är att vi inom Uppsala och Knivsta inte tillämpar minimiarvode vilket annars är vanligt. Vårt arvode har med andra ord ingen lägsta gräns. Om du vill se vad det kostar för just dig att sälja din bosad, prova vår kalkylator.

Professional help choosing realtor - Uppsala

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>