Realtor > Uppsala > Knivsta > Widerlöv & Co

Widerlöv & Co - realtor in Knivsta


logo

Company:Widerlöv & Co
Address: Apoteksvägen 1
  741 42
  Knivsta
Phone:018-555555
Homepage:Widerlöv & Co


Presentation: Widerlöv & Co

"Vi finns där vi verkar" är Widerlöv & Co:s filosofi. Idag har de kontor på tre ställen i Uppsala. Från Hjalmar Brantingsgatan flyttade de runt hörnet till Väderkvarnsgatan där de har en större lokal med fönster ut mot Vaksala torg. Kontor nummer två fann de på Sysslomansgatan och den tredje etableringen var en villa i Kåbo, som erbjuder avskildhet för möten med kunder i trädgården om sommaren. Och en närhet till ytterligare ett område de är specialister på.

På senare år har viljan att hitta nya lösningar, bryta traditionella branschmönster och att underlätta och förbättra försäljningsprocessen resulterat i en rad nya idéer och koncept inom fastighetsmäkleriet, till exempel Intressebanken, Accepterat pris, Säkra bud, Stora Visningsdagen med flera. Widerlöv & Co har egna anställda stylister, fotografer och servicekonsulter, allt för att skapa bästa möjliga försäljningsresultat.

2004 fick Widerlöv & Co Dagens Industris gasellpris för sin snabba och starka tillväxt. Idag är Widerlöv & Co en av Uppsalas största fastighetsmäklare med kontor också i Stockholm och Västerås. Företaget består av ett 50-tal hängivna medarbetare som ständigt vill utvecklas och bli ännu bättre.

Det var lite av historien om Widerlöv & Co:s första 15 år. Nu väntar framtiden och nya utmaningar, att fortsätta utveckla företaget och branschen. Drivet finns där liksom den aldrig sinande serviceviljan.