Realtor > Uppsala > Enköping > SkandiaMäklarna Bålsta

SkandiaMäklarna Bålsta - realtor in Enköping


logo

Company:SkandiaMäklarna Bålsta
Address: Stockholmsvägen 28
  746 25
  BÅLSTA
Phone: 0171-513 00
Homepage:SkandiaMäklarna Bålsta


Presentation: SkandiaMäklarna Bålsta

Fastighetsmäklare i Bålsta

Har du funderingar kring ditt boende?

Vi känner till den lokala marknaden mycket bra och vet vad vårt trevliga område kan erbjuda då vi har varit verksamma här under många år. Som kund hos oss står du alltid i centrum och vår höga kvalitet ligger framför allt i den personliga servicen och starka engagemanget, samtidigt som vi har det stora företagets muskler och resurser.

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Självklar befinner sig kontoret lokalt, beläget på Stockholmsvägen 28.

Vi strävar för att alltid erbjuda den bästa mäklartjänsten och de bästa och mest professionella fastighetsmäklarna. Vi kämpar och strävar efter att samtliga våra kunder är så nöjda att de rekommenderar oss vidare.

Vill du veta mer om vad din bostad är värd gör vi en kostnadsfri värdering, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på vårt trevliga kontor.

Hjärtligt välkommen!

SkandiaMäklarna i Bålsta