Realtor - Stockholm > Tyresö

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta - Realtor TYRESÖlogo SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Company:SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Street: Videvägen 2
Postal code: 13560
City: TYRESÖ
Phone: 08-7702190
Web page:SkandiaMäklarna Tyresö/Älta


Presentation: SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

SkandiaMäklarna har varit verksamma i Tyresö sedan 1996 och i Älta sedan 2003. Vi känner till den lokala marknaden mycket bra och vet vad vårt trevliga område kan erbjuda då vi både bor och är verksamma här. Vi vet att det krävs engagemang. Äkta engagemang och stark vilja!

SkandiaMäklarna är dessutom en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med fler än 70 lokala kontor som står till ditt förfogande. Allt det här innebär att vi har verktygen för att få ut högsta möjliga pris för ditt boende.

Vill du veta vad just ditt boende är värt gör vi en kostnadsfri värdering. Vi kommer gärna hem till dig för ett förutsättningslöst möte kring ditt boende, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på vårt trevliga kontor på Videvägen 2 i Tyresö Strand. Kontoret är beläget bara ett stenkast från Strandtorget och inom gångavstånd till Tyresö slottspark och kyrka.

Kontorets öppettider är måndag-torsdag kl. 9-17 och fredagar kl. 9-12. Det går även bra att nå oss på tfn 08-770 21 90. Varmt välkommen!

Professional help choosing realtor - Tyresö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>