Realtor > Stockholm > Tyresö > SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta - realtor in Tyresö


logo

Company:SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Address: Videvägen 2
  13560
  TYRESÖ
Phone: 08-7702190
Homepage:SkandiaMäklarna Tyresö/Älta


Presentation: SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

SkandiaMäklarna har varit verksamma i Tyresö sedan 1996 och i Älta sedan 2003. Vi känner till den lokala marknaden mycket bra och vet vad vårt trevliga område kan erbjuda då vi både bor och är verksamma här. Vi vet att det krävs engagemang. Äkta engagemang och stark vilja!

SkandiaMäklarna är dessutom en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med fler än 70 lokala kontor som står till ditt förfogande. Allt det här innebär att vi har verktygen för att få ut högsta möjliga pris för ditt boende.

Vill du veta vad just ditt boende är värt gör vi en kostnadsfri värdering. Vi kommer gärna hem till dig för ett förutsättningslöst möte kring ditt boende, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på vårt trevliga kontor på Videvägen 2 i Tyresö Strand. Kontoret är beläget bara ett stenkast från Strandtorget och inom gångavstånd till Tyresö slottspark och kyrka.

Kontorets öppettider är måndag-torsdag kl. 9-17 och fredagar kl. 9-12. Det går även bra att nå oss på tfn 08-770 21 90. Varmt välkommen!