Realtor > Stockholm > Tyresö > Eget Hem

Eget Hem - realtor in Tyresö


logo

Company:Eget Hem
Address: Vendelsövägen 12
  13551
  TYRESÖ
Phone: 08-7983400
Homepage:Eget Hem


Presentation: Eget Hem

Eget Hem är en lokal fastighetsmäklare verksam i Tyresö och Haninge. För oss är varje förmedlingsuppdrag ett privilegium. Därför strävar vi efter att tillhandahålla en komplett och högkvalitativ mäklartjänst. Vårt mål - 100 procent nöjda kunder.

Vi förmedlar befintliga villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter, helt nyproducerade villor i samarbete med lokala byggföretag, affärslokaler, samt i samarbete med HSB BRF Gäddan alla lägenheter som ombildas från hyresrätt till bostadsrätt.

Genom åren har vi förmedlat boende till tusentals nöjda Tyresö- och Haningebor. Många av våra nya uppdrag får vi genom rekommendationer från sådana kunder, vilket vi givetvis är mycket stolta över.

Ställer höga krav på oss själv och våra partners

Våra mäklare är lokalt specialiserade på Tyresö och Haninge och har mångårig erfarenhet av dessa områden. De flesta av oss bor själva här och många är till och med uppvuxna i sitt verksamhetsområde. Detta gör att vi både har en gedigen kunskap om och ett genuint, personligt engagemang i våra geografiska områden.

På Eget Hem har vi alltid haft en hög ambitionsnivå i allt från bilder och texter till kundrelationer. Vi väljer våra samarbetspartners med omsorg och är ständigt på jakt efter fler kvalitetskontakter för att kunna erbjuda våra kunder den kompletta mäklartjänsten.

Varje kund är viktig - varje bostad unik

Vid sidan av vår kunskap och professionalism är vi ändå noga med att framhålla företagets identitet som den trevliga och personliga mäklarbyrån, där varje kund och affär är lika viktig. Hos oss är beslutsvägarna korta, vilket gör det enkelt för oss att anpassa vårt arbetssätt till dina behov som kund.

Vi vill helt enkelt vara mäklaren som du och dina vänner rekommenderar - en målsättning som genomsyrar hela vår verksamhet, med krav på kvalitet i varje steg.

Utsett till årets lokala mäklarföretag

Samtliga våra mäklare är givetvis registrerade och och är anslutna till antingen Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. År 2006 blev vi utsedda till årets lokala mäklarföretag i Stockholm av Privata Affärer och analysföretaget Regi. Utmärkelsen grundade sig på ett stort antal telefonintervjuer med människor som köpt eller sålt sin bostad.