Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Vision Fastighetsmäkleri AB

Vision Fastighetsmäkleri AB - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Vision Fastighetsmäkleri AB
Address: Sturegatan 64
  11436
  STOCKHOLM
Phone: 08-6780010
Homepage:Vision Fastighetsmäkleri AB


Presentation: Vision Fastighetsmäkleri AB

Vision Fastighetsmäkleri är ett modernt mäkleri. Vårt arbete genomsyras av stort personligt engagemang, högt kvalitetstänkande och den effektivitet som krävs i varje enskild affär för att nå bästa möjliga resultat.

Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra försäljningsmetoder för att kunna erbjuda alla kunder det mest effektiva sättet att förändra sitt boende. Att skapa och vårda långvariga kundrelationer är för oss en självklarhet. Hos oss har du alltid tillgång till professionell rådgivning och ett personligt stöd när du skall byta bostad. Vår ambition är att du alltid skall känna dig trygg - före, under och efter affären.

Ditt hem är unikt

Varje hem är unikt och har speciella kvaliteter, det tar vi till vara på. Tillsammans med dig skapar vi en individuell försäljningsplan anpassad till dina önskemål och hemmets speciella förutsättningar

Varje hem är unikt och har speciella kvaliteter, det tar vi till vara på. Tillsammans med dig skapar vi en individuell försäljningsplan anpassad till dina önskemal och hemmets speciella förutsättningar

Vi lyfter fram bostadens unika karaktär och speciella egenskaper i attraktiva presentationer på Internet och i tidningsannonser Att ge ditt hem en rättvis och informativ avspegling vet vi optimerar resultatet av försäljningen och gynnar både köpare och säljare.

Erfarenhet & Kvalitet

Med lång erferenhet av bostadsförsätjningar vet vi vad som krävs för att på ett framgångsrikt sätt sammanföra köpare och säljare. Att hela försäljningsprocessen sköts av en utbildad och registrerad fastighetsmäklare anser vi är av största vikt och borgar för en trygg och säker affär för såväl köpare som säljare.

Erfarenheten sporrar oss hela tiden till ständig utveckling. Med en blandning av ungdomlig entusiasm och stor bransch kännedom utvecklar vi ständigt våra arbetsmetoder för att kunna presentera en kvalitativ och modern mäklartjänst.