Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Steen Fastighetsbyrå

Steen Fastighetsbyrå - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Steen Fastighetsbyrå
Address: Fredrikshovsgatan 5
  11523
  STOCKHOLM
Phone: 08-6607001
Homepage:Steen Fastighetsbyrå


Presentation: Steen Fastighetsbyrå

Vill Ni veta hur Steen Fastighetsbyrå går tillväga vid en försäljning?

1. Första mötet

När ni kontaktar oss utför vi en gratis värdering av Er bostadsrätt/villa. Därefter utvecklar vi tillsammans med Er en personlig försäljninsplan för just Ert objekt, där vi drar upp riktlinjer för den försäljningsstrategi vi skall använda oss av för att få ut högsta marknadspris.

2. Visningen

Efter första mötet börjar vi aktivt marknadsföra Ert objekt. Till att börja med för vi in objektet på vår hemsida samt hemnet.se. Därefter sätter vi ut objektet i vårt skyltfönster på Fredrikhovsgatan 5 på Östermalm. Sedan tar vi kontakt med de största tidningarna DN, SvD och ev lokaltidningar och bokar annonsplats.

Vi har givetvis ett eget kundregister där vi erbjuder dem objektet med visning.

3. Budgivning, kontrakt

Vid de flesta försäljningar sker en sk. budgivning. Den startar oftast redan dagen efter visningen. Vi har ständgt kontakt med Er säljare så att ni vet vad bdet ligger på. Vårt mål är att Ni skall få ut högsta möjliga marknadspris för ert objekt och det är alltid Ni som säljare som avgör om Ni godtar budet eller ej.

Kontraktskrivningen sker så fort som möjligt på vårt kontor.

Våra kontrakt följer Fastighetsmäklarförbundets rekommendationer. i samband med kontraktskrivningen skall köparen erlägga en handpenning på oftast 10% av köpeksillingen. Dett är en garanti för Er ifall, mot förmodan, köparen ej fullföljer affären.

4. Tillträdet

Vi på Steen Fastighetsbyrå bokar i god tid in ett möte på lämplig bank för att på tillträdesdagen göra upp fastighetsaffären. På banken träffas köpare, säljare och fastighetsmäklare. köparen betalar på tillträdesdagen resterande del av köpeskillingen och säljaren löser sina lån på bostadsrätten/villan. Vi finns med hela tiden och ser till att allt fungerar som det ska samt upprättar en likvidavräkning m m. Vilket bankkontor affären görs upp på varierar från gång till gång beroende på vilka lån somskall lösas eller tas.

Vi samarbetar med bl.a med SEB. Vi på Steen Fastighetsbyrå hälper Er även med reavinst/förlustberäkning om så önksas. Vi har goda kontakter med flyttfirmor, hantverkare och städbolag.