Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Siv Kraft Mäklarbyrå AB

Siv Kraft Mäklarbyrå AB - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Siv Kraft Mäklarbyrå AB
Address: Malmskillnadsgatan 60
  111 38
  STOCKHOLM
Phone: 08-6604460
Homepage:Siv Kraft Mäklarbyrå AB


Presentation: Siv Kraft Mäklarbyrå AB

Siv Kraft Mäklarbyrå AB har funnits sedan 1993 då fastighetsmäklaren Siv Kraft flyttade in i den gamla butikslokalen på Östermalm med sitt nystartade enmansföretag.

Vi är specialiserade på bostadsrätter i Stockholms innerstad och idag ett av de ledande mäklarföretagen i Stockholm när det gäller vindsvåningar och vindsvåningar under produktion. Förra året förmedlade vi vindsvåningar för 620 miljoner kronor. Nyligen växte vi ur vårt kontor i den gamla butikslokalen och är nu stolta innehavare av ett kontor i egen vindsvåning i City.

Som kund hos oss kommer du att märka att vi är ett sammansvetsat gäng som hjälps åt och kompletterar varandra. Du kommer att känna att vi finns där och att du blir omhändertagen på allra bästa sätt. Vår relation till våra kunder slutar inte med köpet eller försäljningen. Vi finns till hands med råd och tips kring din bostad långt efter det att affären är avslutad.

Siv Kraft Mäklarbyrå AB ägs i dag av grundaren Siv Kraft och Claes Sjödahl, båda verksamma i företaget. Alla våra mäklare är medlemmar i Fastighetsmäklarförbundet.