Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Residence Fastighetsmäkleri

Residence Fastighetsmäkleri - realtor in Stockholm-Östermalm


logo Residence Fastighetsmäkleri

Company:Residence Fastighetsmäkleri
Address: Sturegatan 28
  11436
  STOCKHOLM
Phone: 08-6626800
Homepage:Residence Fastighetsmäkleri


Presentation: Residence Fastighetsmäkleri

Residence Fastighetsmäkleri är Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva bostäder. Våra primärområden är våningar i Stockholms innerstad och attraktiva villor i områden som Djursholm, Lidingö, Värmdö, Saltsjöbaden och Bromma samt sjöställen och gårdar i dess närhet.

Residence Fastighetsmäkleri drivs genom true partnership, d v s vi är alla delägare/partner vilket motiverar oss alla till ett lika starkt personligt engagemang i samtliga våra uppdrag. Detta för branschen unika samarbete mellan företagets mäklare ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och en väsentligt högre servicenivå. Företagets gemensamma kontaktnät med potentiella köpare leder till att vi varje år kan genomföra ett flertal affärer under full diskretion och utan traditionell marknadsföring, d v s under hand.

Residence Fastighetsmäkleri erbjuder alltid dig som kund två mäklare som arbetar aktivt med din försäljning för att kunna svara upp till marknadens krav på tillgänglighet och flexibilitet. Detta är i många fall den avgörande faktorn för en trygg och lyckad affär.

Välkommen att kontakta oss för ett personligt samtal om er boendesituation. All kontakt med Residence Fastighetsmäkleri sker givetvis under full diskretion.