Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Notar Gärdet / Norra Djurgården

Notar Gärdet / Norra Djurgården - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Notar Gärdet / Norra Djurgården
Address: Erik Dahlbergsgatan 28
  115 32
  STOCKHOLM
Phone: 08-6661070
Homepage:Notar Gärdet / Norra Djurgården


Presentation: Notar Gärdet / Norra Djurgården

Din mäklare på Gärdet, Norra Djurgården & Hjorthagen

Gärdet är en vacker och grönskande del av Östermalm, här finns många populära parkområden och höga stiliga fastigheter byggda i funkisstil med ljusa och luftiga bostäder. Dessa hus byggdes med släta, ljusa, oftast putsade och odekorerade fasader, platta tak och lådaktiga volymer uppbyggda av grundläggande geometriska former såsom kub, rätblock och cylinder.

Vi som arbetar på Notar Gärdet / Norra djurgården vet varför du ska välja att bo just här. Flera av oss bor i stadsdelen och vi är alla mäklare med många års erfarenhet. Notar slog upp portarna på Gärdet i juni 2004. Vi har en stor och ljus lokal med bra läge på Erik Dahlbergsgatan där vi har välbesökta skyltfönster som visar upp våra kunders bostäder dygnet runt. Vi är marknadsledande i området med ett mäklarteam som består av fem kunniga mäklare vilka alla är väletablerade i vårt område, vi jobbar på Gärdet, i Hjorthagen, Ekhagen, Norra Djurgården och på Lidingö.

Denna del av Östermalm - Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren, vi på Notar är idag 5 erfarna fastighetsmäklare till din tjänst och kommer under 2013 att öppna ytterligare ett kontor i området. Vi har under lång tid varit den mest väletablerade fastighetsmäklaren och har därför ett oslagbart register genom lång erfarenhet och kunskap om alla fastigheter och föreningar i området.

Vi har en väl genomtänkt produkt och vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi områdets bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notar Gärdet för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 10 70 eller komma in på vårt välbesökta mäklarkontor på Erik Dahlbergsgatan 28.

Vänliga hälsningar

Johanna, Mathias, Daniella, Jonas, Sara, Jenny & Sasha

Notar Mäklare Gärdet / Norra Djurgården