Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Ekenstam Fastighetsmäklare

Ekenstam Fastighetsmäklare - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Ekenstam Fastighetsmäklare
Address: Strandvägen 15
  114 56
  STOCKHOLM
Phone:08-545 677 50
Homepage:Ekenstam Fastighetsmäklare


Presentation: Ekenstam Fastighetsmäklare

Ekenstam har redan från starten för drygt 20 år sedan valt att inte agera som vanliga fastighetsmäklare - för oss är din bostadsaffär vårt kall och vår passion. Vi började som två mäklare med specialitet på lägenheter i Vasastan och Östermalm 1986. Det var så vi började, och det var genom detta som vi blev omtalade - vår bästa reklam är nöjda kunder. Genom att vårt engagemang, vår energi och kunskap om bostadsmarknaden samt vår känsla för detaljer, har Ekenstam Fastighetsmäklare vuxit, oavsett lågkonjunktur och oavsett om boräntan har höjts eller sänkts.

Idag har vi 4 affärsområden: Odenplan, Östermalm, Söder och Kungsholmen. Ekenstam Fastighetsmäklare har förmedlat tusentals objekt genom åren och du har säkert sett våra smakfulla och intresseväckande annonser i dagspress.

Vi har knutit till oss en mycket kompetent grupp av medarbetare som är utbildade av oss i att se möjligheter där andra ser problem och att vilja vinna för våra kunder. Våra breda kontaktytor och vårt goda namn, gör också att våra kunder affärer oftast blir bättre än hos konkurrenterna. Pröva oss, kostnadsfritt, för en värdering, så får du själv avgöra.

Du får naturligtvis gärna stoppa oss på gatan; det är vi som kör de små, grå Fiat 500 bilarna med Ekenstam sköldar på dörrarna.

Välkommen till Ekenstam!