Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > Edelstaden Fastighetsmäkleri AB

Edelstaden Fastighetsmäkleri AB - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:Edelstaden Fastighetsmäkleri AB
Address: Kaptensgatan 17
  11457
  STOCKHOLM
Phone: 08-249910
Homepage:Edelstaden Fastighetsmäkleri AB


Presentation: Edelstaden Fastighetsmäkleri AB

Välkommen till Edelstaden Fastighetsmäkleri.

En Fastighetsmäklarbyrå som förmedlar ert boende med stor tyngdpunkt på trygghet, resultat och personlig service.

Vi är en mindre och personligare mäklarbyrå. Eftersom vi tar som tar oss an färre uppdrag samtidigt ger vi den enskilde uppdragsgivaren större engagemang och mer tid för varje försäljning, allt för att uppnå önskat resultat. Innan försäljningen gör vi tillsammans en noggrann försäljningsplan och värdering av bostaden.

Eftersom vi har ett brett kontaktnät med ett flertal stora aktörer, köpare och säljare tar vi emot de flesta uppdrag även de där marknadsföringen inte sker traditionellt utan där en så kallad underhandsförsäljning tillämpas. Vi tar emot underhandsförsäljningar och sökuppdrag, samt förmedling av gårdar, hyreshus, tomter och lokaler med eller utan företagsverksamhet.

Vår specialité är våningar på Östermalm, Vasastan och Kungsholmen. Genom åren har vi också haft många försäljningar av villor och bostadsrätter i närort.

Välkommen att kontakta oss för ett personligt samtal om er boendesituation eller värderingsutlåtande. All kontakt med Edelstaden Fastighetsmäkleri sker med full diskretion