Realtor > Stockholm > Stockholm-Östermalm > EXBO Örhammar Mäklartjänster AB

EXBO Örhammar Mäklartjänster AB - realtor in Stockholm-Östermalm


logo

Company:EXBO Örhammar Mäklartjänster AB
Address: Erik Dahlbergsgatan 21
  115 32
  STOCKHOLM
Phone:0708-16 88 85
Homepage:EXBO Örhammar Mäklartjänster AB


Presentation: EXBO Örhammar Mäklartjänster AB

Bästa villkoren för din bostadsaffär.

Omsorg - kunskap - erfarenhet.

Vi arbetar med förmedlingar i Stockholms län sedan 1991. Vårt kontor finns i hjärtat av Stockholm för att kunna nå ut till ALLA potentiella köpare till gagn för våra uppdragsgivare. Huvudsakligen får vi våra uppdrag via referenser men tar givetvis emot förfrågningar från Er som önskar pröva oss. Klicka på fliken "kontakta oss" för mer info.

Service och kunskap - När du gör ditt livs kanske största affär måste du få känna att du är i trygga händer. När du anlitar en Exbo-mäklare får du bästa tänkbara service och en yrkesman med mångårig erfarenhet. En av de viktigaste faktorerna vid värdering är kunskap om hur marknaden värderar din bostad just nu. Din Exbo-mäklare hjälper dig med allt ifrån marknadsföring av din bostad till kapitalvinstberäkning.

Priser och kontakter - En av Exbo-mäklarnas bästa egenskaper är förmågan att sälja bostäder till bästa pris. Tack vare ett attraktivt mäklararvode, mycket goda bankförbindelser och en sällsynt lyhördhet så leder Exbo-mäklarnas bostadsaffärer till dokumenterat nöjda kunder. Försäljningen av din bostad har den bästa chansen att resultera i ett högre pris när du anlitar en Exbo-mäklare.