Realtor > Stockholm > Nynäshamn > Mäklarhuset Nynäshamn

Mäklarhuset Nynäshamn - realtor in Nynäshamn


logo

Company:Mäklarhuset Nynäshamn
Address: Fredsgatan 12
  14923
  NYNÄSHAMN
Phone: 08-52020090
Homepage:Mäklarhuset Nynäshamn


Presentation: Mäklarhuset Nynäshamn

Din mäklare i Nynäshamn

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Nynäshamn

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Nynäshamn

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet (sedan 1974!) och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Nynäshamn idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.