Realtor > Östergötland > Norrköping > Skandia Mäklarna Norrköping

Skandia Mäklarna Norrköping - realtor in Norrköping


logo

Company:Skandia Mäklarna Norrköping
Address: Nygatan 120
  600 02
  NORRKÖPING
Phone: 011-124900
Homepage:Skandia Mäklarna Norrköping


Presentation: Skandia Mäklarna Norrköping

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Välkommen till SkandiaMäklarna i Norrköping!

SkandiaMäklarna i Norrköping startade 1997 med redan etablerade mäklare. Vi är idag en av Norrköping med omnejds större mäklarbyråer och förmedlar c:a 300 bostäder per år. Hittills har vi på SkandiaMäklarna i Norrköping till dags dato förmedlat runt 8 000 bostäder. Vi är kända för att anstränga oss mer och producera ett bra resultat. Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Finspång med omnejd är det distrikt vi arbetar inom.

Vi känner den lokala marknaden och har god insikt i vad som efterfrågas just nu. Vi träffar varje vecka många köpare och vet därför vad dom betalar lite extra för. Vill du veta mer om hur SkandiaMäklarna i Norrköping arbetar kommer vi gärna hem till dig för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende. Även om du inte ska sälja just nu. Alltid fri värdering och rådgivning hos oss inklusive vår gratis informationspåse med mycket matnyttigt!

Vår målsättning är att våra kunder gör en bra affär och blir så nöjda att de rekommenderar oss vidare och att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund kommer tillbaka när det är dags att byta bostad på nytt.

Vill du besöka oss så finns vi centralt i hörnet av Kristinagatan och Nygatan, precis vid Spiralens parkering så det är enkelt att parkera.

Välkommen!