Realtor - Västra Götaland > Tjörn

Lundin Fastighetsbyrå AB - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:Lundin Fastighetsbyrå AB
Street: Vasagatan 26
Postal code: 41124
City: GÖTEBORG
Phone: 031-172260
Web page:Lundin Fastighetsbyrå AB


Presentation: Lundin Fastighetsbyrå AB

Med Lundin får du:

Bra mäklare

Mäklarna på Lundin tillhör branschens bästa. Vi anstränger oss lite mer eftersom vi verkligen värdesätter dig som kund. På Lundin följer din mäklare dig genom hela processen eftersom vi värderar det personliga förtroendet. Kompetensen och yrkesskickligheten är hög och den ser vi till att utveckla och förnya genom kurser och seminarier.

Träffa våra mäklare.

Vår branschtillhörighet är Mäklarsamfundet.

Erfarenhet, trygghet och en mäklartjänst i framkant

Väljer du Lundin, väljer du ett välskött familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Den långa erfarenheten kommer dig till godo i alla delar av försäljningsarbetet. Inte minst i känslan av trygghet. Att vara noggranna och engagerade är två viktiga delar i vår framgång. Vi samarbetar med alla banker och låneinstitut, men är fria och obundna och drivs inte av lojaliteter till några andra än våra kunder. Vi har resurserna att marknadsföra din bostad på bästa sätt!

Allt under ett tak

Gör ett besök i våra trevliga lokaler i Vasastan. Där hittar du all kompetens du behöver om du vill köpa eller sälja bostad. Specialister från alla områden i Göteborg med omnejd sitter på samma kontor och är redo att lyssna på just dina behov. Det känns enklast så. För det räcker att vi har sprungit på varenda gata i Göteborg. Du behöver bara komma hit. Välkommen!

Professional help choosing realtor - Tjörn

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>