Realtor > Västra Götaland > Stenungsund > Fastighetsbyrån Stenungsund

Fastighetsbyrån Stenungsund - realtor in Stenungsund


logo

Company:Fastighetsbyrån Stenungsund
Address: Jullen 5, 2 vån
  44430
  STENUNGSUND
Phone: 0303-729040
Homepage:Fastighetsbyrån Stenungsund


Presentation: Fastighetsbyrån Stenungsund

Din mäklare i Stenungsund

Stenungsund är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Centralorten Stenungsund har under flera år legat i tillväxttopp med ett rikt utbud på arbete och rekreation. Stora industrier blandas med ett väl differentierat småföretagande. Grannskapet till landets fjärde största ö, Tjörn, ger omedelbar närhet till Västerhavet. Detta har vi på Fastighetsbyrån tagit fasta på, därför ingår även Tjörn och Orust under kontoret i Stenungsund och bildar STO regionen. Genom en fusion 2009 är också kontoret i Henån på Orust i samma franschise-företag.

Arbetet på Stenungsund-/Tjörn-kontoret leds av mäklarna och franchisetagarna Anders Mattsson och Håkan Bengtsson. I Stenungsund arbetar huvudsakligen mäklarna Anders Mattsson och Alexander Litos. På Tjörn arbetar mäklarna Tony Abrahamsson och David Larén. På kontoret finns en mäklarassist Maria Lundgren.

Du kan lita på oss