Realtor - Västra Götaland > Skövde

Forsbergs Mäklarbyrå AB - Realtor SKÖVDElogo

Company:Forsbergs Mäklarbyrå AB
Street: Vasagatan 46
Postal code: 54131
City: SKÖVDE
Phone: 0500-480200
Web page:Forsbergs Mäklarbyrå AB


Presentation: Forsbergs Mäklarbyrå AB

Vi tror att våra säljare ser sin mäklare som en kunnig affärspartner vid sin sida för att genomföra en av de viktigaste privatekonomiska affärerna i livet. För detta krävs det erfarenhet och det är något man förvärvar genom mångårigt branschkunnande kombinerat med ett gott affärsmannaskap.

Att FORSBERGS dessutom sedan 1988 aktivt valt att stå utanför kedjetillhörighet och behållit sin ställning som bankneutrala, tror vi borgar för att vi kan ge våra kunder de bästa råden & lösningarna utan att vara styrda av koncept som många gånger har Stockholmsmarknaden som utgångspunkt. Vi arbetar ju trots allt på landet mellan Vänern & Vättern.

Kan ett litet familjeföretag med stark entreprenörsanda med kontor i Skövde matcha de "stora kedjornas" marknadsföring av ditt objekt? De senaste 20 åren vill vi påstå att vi profilerat oss på riksplanet som få andra landsortsmäklare lyckats med. Genom vårt unika nätverk och en medveten exklusiv marknadsföring i de bästa månadsmagasinen och rikspress har vi lyckats locka många storstadsmänniskor och utlandsvenskar till bygden. Mycket tack vare förmånen att få förmedla så många förnämliga boenden, många gånger med sjönära lägen eller vackra byggnationer i vår fina Västgötabygd.

En stark passion för vackra hus och fina lägen är en viktig förutsättning för att värdera de unika objekten rätt, men även att fånga köparnas intresse för dessa objekt. Att lyckas presentera ditt hus rätt tror vi är viktigt, därför lägger vi stor vikt vid fotografering och vill alltid ligga i framkant med den bästa tekniken för att fånga objektens potential.

Att våra kunder väljer oss för våra honnörsord diskretion och integritet märker vi på all den uppskattning vi får. Att vi tex inte sätter upp några Till salu skyltar vid husen (vi tror inte på slumpens skördar) samt att vi inte viker ut deras hem med offentliga visningar uppskattas mycket. Enskilda visningar i lugn och ro med inbokade köpare uppskattas inte bara av säljarna utan även av köparna som känner att de får möjlighet att bekanta sig med huset på ett helt annat sätt. Om säljarna önskar får de gärna vara med på visningen för att kunna komplettera med uppgifter om boendet och omgivningarna som annars ofta inte kan lämnas vid frånvaro av den bästa kunskapskällan i ämnet.

Professional help choosing realtor - Skövde

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>