Realtor > Västra Götaland > Öckerö > Fastighetsbyrån Torslanda/Öckerö

Fastighetsbyrån Torslanda/Öckerö - realtor in Öckerö


logo

Company:Fastighetsbyrån Torslanda/Öckerö
Address: Gamla Flygplatsvägen 35
  42322
  TORSLANDA
Phone: 031-56 28 50
Homepage:Fastighetsbyrån Torslanda/Öckerö


Presentation: Fastighetsbyrån Torslanda/Öckerö

Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Alldeles vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda, cirka 15 minuter från centrala Göteborg. Ett perfekt boende för barnfamiljer med närhet till bad- och båtliv, bra barnomsorg och all tänkbar service.

Tar man färjan från Lilla Varholmen kommer man ut till Öckerö kommun, vars 10 öar ligger likt ett pärlband mellan Vinga, Göteborg och Marstrand. I området finns norra Europas största småbåtshamn Björlanda Kile med cirka 2 400 båtplatser och i Säve finns Sveriges längsta anlagda ridväg.

Vi öppnade vårt kontor i Amhult 2005 och har suttit vägg i vägg med Swedbank i kulturhuset Vingen sedan dess. Vi är idag fyra villamäklare, en bostadsrättsmäklare och två assistenter där den mest erfarna mäklaren har varit i branschen i 30 år. Flera av oss bor inom området och är uppväxta på Öckerö, vilket gör att vi har mycket god lokalkännedom.

Varje år omsätts cirka 600 "egna hem" i vårt område och av dessa förmedlar Fastighetsbyrån 25 procent, vilket gör oss till den största aktören på marknaden. Som marknadsledare har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken - varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte!