Realtor - Västra Götaland > Mark

Bo7 Fastighetsbyrå - Realtor ÖRBYlogo

Company:Bo7 Fastighetsbyrå
Street: Kalvviksvägen 30
Postal code: 511 31
City: ÖRBY
Phone:0320-136 69
Web page:Bo7 Fastighetsbyrå


Presentation: Bo7 Fastighetsbyrå

Bo7 Fastighetsbyrå inriktar sig i första hand på att förmedla fastigheter i Sjuhäradsbygden.

Flexibilitet och engagemang är det lilla företagets styrka. Har Du speciella önskemål? Du kan få hjälp med värdering, med kontraktsskrivning eller med hela försäljningen. Varje försäljningssituation är unik, tillsammans hittar vi en lösning som passar just dig. Jag är geografiskt obunden och kan därför även förmedla fastigheter utanför Sjuhärad. Goda kunskaper i tyska och engelska gör att jag också kan hjälpa utländska köpare och säljare.

Tillgänglighet är viktigt. Om Du som säljare eller köpare har frågor så går det bra att mejla, eller ringa, även på kvällar och helger. Jag kan inte alltid svara i telefon men då kan Du lämna ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan.

God information förbättrar bostadsaffären. Tillsammans bestämmer vi på vilket sätt och hur ofta Du vill ha informationen. Du ska veta vad som händer med din försäljning. Det behövs ju inte minst för din fortsatta planering. Är Du husköpare har Du troligen också frågor, tveka då inte att kontakta mig.

Att sälja respektive köpa ett hus är något vi vanligtvis gör ganska sällan. Det blir mycket muntlig information och för att underlätta för dig strävar jag efter att också lämna information i skriftlig form vid våra kontakter. Information som Du i lugn och ro kan läsa igenom. Redan innan vi träffas första gången kan Du ta del av råd och tips och de olika stegen i förmedlingsprocessen på min hemsida. Sist, men inte minst: Du är alltid välkommen med frågor!

Professional help choosing realtor - Mark

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>