Realtor > Västra Götaland > Lidköping > Alltid hemma mäklarbyrå

Alltid hemma mäklarbyrå - realtor in Lidköping


logo

Company:Alltid hemma mäklarbyrå
Address: Mellbygatan 3
  531 31
  LIDKÖPING
Phone:0510-687 10
Homepage:Alltid hemma mäklarbyrå


Presentation: Alltid hemma mäklarbyrå

Om Alltid Hemma

Vi är ett fristående privatägt bolag, vilket innebär många fördelar för Dig som kund. Korta och snabba beslutsvägar, samarbete med alla banker och en liten effektivt arbetande organisation med hög kompetens och bra marknadsföring för Dig när Du ska sälja.

Vi jobbar på ett fåtal orter och startade i Skaraborg där vi har två kontor och har funnits sedan 2003. Vi jobbar i Skövde, Lidköping, Jönköping, Göteborg och Stockholm, men tar uppdrag även på andra orter vid förfrågan. På vissa orter vi inte kontor men vi har mäklare som bor och arbetar på orten hemifrån. Vi har en fullständig mäklartjänst. Hos oss är kunden i fokus och att Du som kund är nöjd är av största vikt. Vi vill att du ska känna dig trygg med oss genom vår kompetens och vårt engagemang.

Vi är medlemmar i Mäklarsamfundet, vilket ger oss mäklare tillgång till bl.a. juridisk expertis och för dig som kund etiska ramar för hur vi arbetar med våra uppdrag. Vi förmedlar alla typer av fastigheter - villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.