Realtor - Västra Götaland > Kungälv

Mäklarhuset Kungälv - Realtor Kungälvlogo Mäklarhuset Kungälv

Company:Mäklarhuset Kungälv
Street: Torggatan 2
Postal code: 442 32
City: Kungälv
Phone: 0303-60565
Web page:Mäklarhuset Kungälv


Presentation: Mäklarhuset Kungälv

Din mäklare i Kungälv, Ale och Marstrand

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Kungälv

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder och kommersiella fastigheter. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vill du också få bäst betalt för din bostad?

Mäklarhusets fulla mäklartjänst är exklusiv och något utöver det vanliga där tanken är att få absolut bäst betalt med minimal riks för våra säljare.

Alla våra objekt publiceras med 3 dagars försprång på nya Blocket Bostad per automatik. Under denna tiden publiceras de även på andra sajter som aftonbladet.se, hitta.se, svd.se och klart.se. Det gör att bostaden kan ses av 6 av 10 svenskar under denna perioden. Det ger ett enormt försprång för dig som säljare att få den exponeringen. Kopplar vi sedan på Internet XXL (unikt för Mäklarhusets kunder 300.000 extra exponeringar av din bostad under en vecka) så har vi maximerat möjligheten att nå framgång i din försäljning.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig

Professional help choosing realtor - Kungälv

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>