Realtor - Västra Götaland > Herrljunga

Mäklarhuset Vara - Realtor VARAlogo Mäklarhuset Vara

Company:Mäklarhuset Vara
Street: Torggatan 5
Postal code: 534 31
City: VARA
Phone: 0512-125 00
Web page:Mäklarhuset Vara


Presentation: Mäklarhuset Vara

Din mäklare i Vara

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Vara

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

- För enkelhetens skull

I vårt tycke arbetar vi i några av Sveriges bästa kommuner. Vacker natur, trevliga samhällen, historiska sevärdigheter och inte minst på bekvämt avstånd från Göteborg och västkusten.

Mäklarhuset är en av Sveriges ledande rikstäckande mäklarkedjor. Vi är idag över 470 medarbetare på över 140 fristående kontor. Mäklarhusets organisation med fristående kontor och lokala engagerade mäklare har resulterat i att företaget under fem år i rad (2008-2012) toppat listan till utmärkelsen Årets Mäklare som tilldelas det mäklarföretag i Sverige som har de nöjdaste kunderna enligt en undersökning gjord av Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

Att köpa bostad är känslomässigt och ekonomiskt kanske din största affär i livet. Vi som erfarna mäklare vet att processen är invecklad och komplicerad och att det är mycket att hålla reda på innan beslut ska fattas. Vi kan besvara dina frågor om lagar, bestämmelser, skatter, lagfarter, pantbrev m.m. som gäller för dig när du ska köpa eller sälja din bostad. Vårt mål är att möta varje kund, vare sig du är köpare eller säljare med entusiasm, engagemang och att alltid söka den bästa lösningen på både annorlunda och komplicerade problem. Alla uppdrag är unika för oss och förtroendet att förmedla en bostad värderar vi mycket högt. Vi har genom åren kunnat se att nöjda kunder kommer tillbaka till oss. Det värmer och det är vi väldigt stolta över! Du kan alltid räkna med gedigen lokalkunskap hos oss på Mäklarhuset i Alingsås-Vara.

Vi förmedlar fastigheter i huvudsak i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Vara, Essunga och Grästorp kommun.

Vi är medlemmar i Mäklarsamfundet, branschorganisationen för professionella fastighetsmäklare.

Välkommen till oss för en lyckad och säker fastighetsaffär

Professional help choosing realtor - Herrljunga

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>