Realtor > Västra Götaland > Härryda > Lundin Fastighetsbyrå AB

Lundin Fastighetsbyrå AB - realtor in Härryda


logo

Company:Lundin Fastighetsbyrå AB
Address: VASAGATAN 26
  41124
  GÖTEBORG
Phone: 031-172260
Homepage:Lundin Fastighetsbyrå AB


Presentation: Lundin Fastighetsbyrå AB

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar drygt 40-talet duktiga och drivna personer. Du tjänar på våra erfarenheter, kunskaper och resurser!

Därför Lundin Fastighetsbyrå

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG

För oss innebär Bästa Exponering framförallt två saker. Var vi marknadsför våra bostäder och hur vi marknadsför dem. Vi erbjuder en heltäckande exponering på Internet, i dagspress, via direktutskick och via vårt breda köparregister. Vi lägger också mycket tid och energi på förberedelser, innan bostaden marknadsförs. Vi ser tydligt hur detta påverkar hela försäljningsprocessen positivt. Vi samarbetar med ett fåtal utvalda stylister och fotografer för att kunna säkerställa att alla våra bostäder exponeras på bästa möjliga sätt, både på webben och i print. Vi har kunskapen och resurserna för att våra kunder skall få de allra bästa förutsättningarna för en riktigt bra försäljning.

Vad innebär det egentligen att ha ett Personligt Engagemang? Vi tycker att vara påläst, inhämta och presentera all relevant information till presumtiva köpare är det minsta man kan begära av en mäklare. Att ha ett personligt engagemang i varje försäljning innebär mer än så. För oss handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar också om att ha tid och om att vara tillgänglig, men kanske framförallt om viljan att överträffa förväntningar!