Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Svensk Fastighetsförmedling Gbg Väster - Realtor VÄSTRA FRÖLUNDAlogo Svensk Fastighetsförmedling Gbg Väster

Company:Svensk Fastighetsförmedling Gbg Väster
Street: Marconigatan 13
Postal code: 421 44
City: VÄSTRA FRÖLUNDA
Phone: 031-690690
Web page:Svensk Fastighetsförmedling Gbg Väster


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Gbg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Mäklare och bostad i Västra Göteborg

Välkommen till oss!

Har du börjat fundera på att förändra ditt boende? Vi kommer gärna hem till dig för en värdering och borådgivning inklusive skatteberäkning. Ett första möte är alltid förbehållsfritt och kostnadsfritt. Du binder dig inte till någonting, men väljer du sedan oss som mäklare till din bostad får du en trygg och modern mäklartjänst med stort och proffsigt innehåll.

Hos oss ingår alltid proffsfotograf, mobilannonsering, annons i GP samt exklusivt visningsmaterial tryckt på tryckeri. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. De flesta av oss bor även här i de västra stadsdelarna. Samtidigt som vi verkar lokalt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig den trygghet och alla de fördelar som en stor mäklarfirma har.

Våra mäklare kan västra Göteborg!

De västra stadsdelarna av Göteborg erbjuder det mesta. Både salta bad och insjöar, grönområden och köpcentra. Vi som arbetar här i väster tycker verkligen om vårt område och vi har specialiserat oss på bostadsrätter, radhus, kedjehus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim och Hovås.

Titta in till oss!

Besök oss gärna på Marconigatan 13, vid Frölunda Torg. Det är enkelt att ta sig till oss både till fots, kollektivt och med egen cykel eller bil. Bobutiken är öppen mån-tors 9-17 och fre 9-16 men vi finns ofta på plats även under andra tider. Välkommen att boka ett möte med någon av våra mäklare!

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>