Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Svensk Fastighetsförmedling Gbg Sydväst - Realtor BILLDALlogo Svensk Fastighetsförmedling Gbg Sydväst

Company:Svensk Fastighetsförmedling Gbg Sydväst
Street: Kungsporten 6 A
Postal code: 42750
City: BILLDAL
Phone: 031-910666
Web page:Svensk Fastighetsförmedling Gbg Sydväst


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Gbg Sydväst

Vi kan Sydvästra Göteborg, från Hovås - Brottkärr ner till södra Särö.

Svensk Fastighetsförmedling i Billdal utgår från kontoret på Kungsporten 6A.

Området vi arbetar i är fantastiskt och här finns allt man kan önska sig! Här är nära hav och salta bad, samtidigt som Sandsjöbackas naturreservat bjuder på underbar natur med sjöar och vackra skogar. Trevliga och personliga restauranger som till exempel Blomstermåla, Nordgården och Särö Golfkrog är härliga samlingsplatser för god mat och glada skratt. Här finns ett brett utbud av bla affärer, apotek, vårdcentraler, barnomsorg och gym.

Vår gedigna erfarenhet har lett oss fram till ett effektivt och ärligt arbetssätt som resulterar i många lyckade affärer med mycket nöjda kunder. Våra mäklare i Billdal berättar gärna om de produkter Svensk Fastighetsförmedling erbjuder, till exempel den populära försäkringen Varudeklarerat, Dubbel Boendekostnadsförsäkring, Bra Bolån via DnB NOR och mycket mer - Allt för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg och säker i en av livets största affärer, nämligen bostadsaffären!

Våra mäklare och assistenter känner till området mycket väl och vi hjälper dig gärna att hitta drömbostaden. Stor trädgård, balkong, garage, havsutsikt eller sjötomt? Möjligheterna är många och det är bara du som bestämmer!

Redo för att sälja? Läge för att köpa? Vill du att vägen till rätt köpare eller bostad ska vara så snabb och okomplicerad som möjligt? Vi är ortens ledande mäklarfirma och har mycket god erfarenhet av den marknad vi verkar på. Genom att anlita oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov och din situation. Samtidigt är vi också en del av Sveriges största mäklarkedja. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt spekulantregister.

Vi har byggt upp ett starkt kontaktnät med många intresserade köpare. Funderar du på att köpa eller vill bevaka ett visst område så hjälper vi dig smidigt med det genom matchning och uppföljning via mail. Detta ger dig också möjlighet att ta del av det utbud som inte är ute på den öppna marknaden. Vill du registrera dig som spekulant? Maila eller ring, så återkommer vi till dig!

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>