Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Stadshem Fastighetsmäkleri - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:Stadshem Fastighetsmäkleri
Street: Stockholmsgatan 5
Postal code: 41670
City: GÖTEBORG
Phone: 031-3378500
Web page:Stadshem Fastighetsmäkleri


Presentation: Stadshem Fastighetsmäkleri

På Stadshem arbetar vi med bostäder vi själva älskar. Det betyder inte att de måste vara de lyxigaste våningarna på de "bästa" adresserna. Men det innebär ofta att bostäderna är charmiga, unika, mysiga och ibland pampiga. Helt enkelt hem som inspirerar oss och andra. Med själ och känsla.SÄ istället för att fråga varandra "fick du ett bra arvode" frågar vi ofta "var den fin?". Det är precis det Stadshem handlar om -engagemang och intresse i de objekt vi förmedlar. Och det är med all säkerhet därför vi har lyckats så bra.

Familjekänslan är viktig

Många liknar mäklare vid vinstsugna tävlingsmänniskor som gör allt för en bra affär. Men på Stadshem arbetar vi inte så. Vi har Ingen intern konkurrens. Inga säljmål eller vassa armbågar.

Vår ambition är Istället att alla medarbetare ska vara duktiga och trevliga personer som gärna hjälper varandra. Det är en av anledningarna til att vi har delat upp oss på tre mindre kontor. Familjekänslan är A och O. Just nu är vi fjorton medarbetare och vi har bestämt oss för att inte bli fler.

inte bara sälj, sälj, sälj

Genom att agera ärligt med kundens bästa för ögonen har vi förvånat många säljare och konkurrenter genom åren. Vi utgår alltid från devisen att det som gynnar försäljningen av din bostad, gynnar också oss i sin förlängning.

Därför brukar vi till exempel tacka nej till samarbete med säljare som fått ett privat bud som vi inte tror att marknaden matchar. Det betyder också att vi avböjer uppdrag där säljaren har alltför höga förväntningar. Det finns ingen poäng att lova guld och gröna skogar om vi inte kan leva upp till de förhoppningarna.

Vår inställning är inte ädel på något sätt. Men genom att vara öppna och ärliga i vårt samarbete gjuter vi större framgångar och får nöjdare uppdragsgivare. I sin tur ger det oss fler affärer.

Insatser där de gör störst nytta

För oss är del viktigt att en så stor det som möjligt av det arvode du betalar går direkt til din försäljning. Därför har vi valt att spara in på profilmarknadsföring i dagspress, radio och TV och istället lägga pengarna på inredare, magasinsfotografer, textförfattare, bebyggelseantikvarier, tryckta prospekt ocn generösa visningstider. Allt för att skapa en tjänst som våra konkurrenter inte kan matcha.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>