Realtor - Västra Götaland > Göteborg

M2 StorGöteborg - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:M2 StorGöteborg
Street: Östra Eriksbergsgatan 12
Postal code: 417 63
City: GÖTEBORG
Phone:031-10 78 00
Web page:M2 StorGöteborg


Presentation: M2 StorGöteborg

Om m2

Den 1 november 2002 slog vi upp portarna för vårt första kontor i Göteborg. Två framgångsrika bolag med lång erfarenhet från branschen gick samman och bildade det nya kaxiga m2. Målet var enkelt: att bli Göteborgs bästa mäklare.

Vi verkar idag i stora delar av Västra Götaland. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg och professionell bostadsaffär med maximal utdelning både för säljare och för köpare. Våra kunder är personer som är intresserade av sitt hem och av att göra en bra bostadsaffär.

Vi är ett privatägt bolag med stabila, långsiktiga och engagerade ägare. Sedan 2008/2009 ägs vi av tre investmentbolag. Hammarin Invest AB som har en lång bakgrund i IT-branschen med bolag som Castra i både Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Grebbeshult Holding AB som ingår i Sätila-koncernen med storägande ibland annat Scorett och Gina Tricot. Samt Exsultat AB som arbetar med företagsutveckling.

Alla våra mäklare är medlemmar i Mäklarsamfundet som är branschorganisationen för fastighetsmäklare. Tillsammans med Mäklarsamfundet arbetar vi för att förbättra och utveckla mäklartjänsten. Ständigt fortgående utbildning, stödet från Mäklarsamfundet, praktiska erfarenheter av många väl genomförda förmedlingsuppdrag och ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden skapar fastighetsmäklare med stor yrkesskicklighet. Det är denna kombination som gör fastighetsmäklarna i Mäklarsamfundet unika och ger dig som kund bästa möjliga resultat och en stor trygghet.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>