Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Mäklarbutiken AB - Realtor Telefonlogo

Company:Mäklarbutiken AB
Street: Hedåsgatan 18
Postal code: 412 53
City: Telefon
Phone:031-125141
Web page:Mäklarbutiken AB


Presentation: Mäklarbutiken AB

Mäklarbutiken AB

År 2000 påbörjade jag min karriär som fastighetsmäklare och har sedan dess arbetat på flera av de större mäklarföretagen i Göteborg.

Under mina 13 år som fastighetsmäklare har jag fått förtroende att hjälpa till med ca 1000 bostadsbyten och har idag många nöjda och återkommande kunder som köper eller säljer sin bostad genom mig.

Med lång erfarenhet i bagaget kändes tidpunkten nu rätt för att ta nästa kliv i karriären och starta eget.

Mäklarbutiken AB startades sålunda hösten 2012 och erbjuder idag en modern och skräddarsydd exponering av Din bostad. Vi är medlemmar i Mäklarsamfundet.

Tack vare min långa erfarenhet som mäklare i Göteborg med omnejd så har jag god lokalkännedom, kunskap om branschen och har med tiden blivit specialist på många bostadsrättsföreningar och områden.

Att köpa eller sälja en bostad är för de flesta en väldigt stor affär. Varje situation är unik och varje bostad, köpare och säljare har unika krav och unika önskemål.

Jag ställer höga krav på mig själv och strävar hela tiden efter att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar.

Som säljare kan Du känna Dig trygg med att köparen av Din bostad kommer få all information han/hon behöver för att attraheras av bostaden och vilja genomföra affären.

Som köpare kommer du att få alla relevanta upplysningar om föreningen samt information om prisutvecklingen i föreningen/området över tiden. Jag kommer att bistå dig med allt stöd du behöver för att Du skall känna Dig bekväm och trygg i Ditt bostadsköp.

Att arbeta som mäklare är mycket stimulerande, och jag har förmånen att dagligen få träffa många fantastiska människor och hjälpa dem med att på bästa möjliga sätt förbättra sitt boende. Det är ett förtroende jag inte tar lätt på och som jag arbetar målmedvetet för att förtjäna.

Izabela Nowak

Reg. Fastighetsmäklare

Spec. Kommersiella Fastigheter

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>