Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Fastighetsbyrån Göteborg Nordost - Realtor Angeredlogo Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Company:Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Street: Angereds Torg 11
Postal code: 42465
City: Angered
Phone:031-3520010
Web page:Fastighetsbyrån Göteborg Nordost


Presentation: Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Din mäklare i Göteborg - Nordost

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område - Angered, Gunnared, Linnarhult, Gunnilse, Olofstorp, Bergsjön och Kortedala.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär. Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat.

Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering. Bankens tjänstemän står till säljarens och köparens förfogande om så önskas. Vi har även ett nära samarbete med Swedbank juristbyrå som står till köparens och säljarens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>