Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Förmedlia - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:Förmedlia
Street: Box 24092
Postal code: 400 22
City: GÖTEBORG
Phone:031-991760
Web page:Förmedlia


Presentation: Förmedlia

Om Förmedlia

Branschens konservativa och höga kostnadsläge.De etablerade mäklarkedjorna sitter idag fast i en föråldrad hög kostnadsbild som är en kvarleva sedan tiden innan Internet.

Uppkopplingen mot nätet har nu gjort att oavsett var du bor, kan du hitta bostäder över hela Sverige.

Innan Internet, så lockade mäklarkedjorna sina kunder med skyltfönster och butiker med bästa centrala läge i städer och tätorter, och nådde ut till bostadsköpare lokalt med annonser i dagstidningarna.

Mäklarkedjorna fortsätter dock idag, trots internet, att ha butiker på fina gatan och annonsering sker i TV, radio och i dagspress med kostsamma bilagor. Enligt undersökningar är dessa annonser idag mer utformade som profilannonser för det egna varumärket, än för tänkbara bostadsköpare.

Mäklarkedjorna tror att kunderna helst väljer ett känt varumärke eller att det är tryggare att anlita en större Mäklarkedja, men en Högskoleuppsats visar att detta är fel. Undersökningen visar att kunderna tycker att upplägget, och personen bakom mäklartjänsten är viktigast

Förmedlia har rensat bort arbetsmoment och kostnader.

Hur kan Förmedlia då erbjuda Lilla Mäklarpaketet och Stora Mäklarpaketet med ett arvode på endast 1%*, respektive 1,5 %** med bibehållen hög kvalitét?

Jo, vi gör precis tvärtom mot vad mäklarkedjorna gör. Vi har rensat bort de tjänster, arbetsmoment och kostnader som du egentligen kan vara utan.

Våra fastighetsmäklare har tidigare arbetat på flera av mäklarkedjorna och sett ett växande behov av kvalitét med rimligare provisioner. Förmedlia möter detta behov.

Att rensa bort kostsamma tilläggstjänster och funktioner räcker dock inte för att kunna erbjuda lägre provisioner. Att spara in på övriga kostnader är för oss också en nödvändighet.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>