Realtor > Västra Götaland > Göteborg > Förmedlia

Förmedlia - realtor in Göteborg


logo

Company:Förmedlia
Address: Box 24092
  400 22
  GÖTEBORG
Phone:031-991760
Homepage:Förmedlia


Presentation: Förmedlia

Om Förmedlia

Branschens konservativa och höga kostnadsläge.De etablerade mäklarkedjorna sitter idag fast i en föråldrad hög kostnadsbild som är en kvarleva sedan tiden innan Internet.

Uppkopplingen mot nätet har nu gjort att oavsett var du bor, kan du hitta bostäder över hela Sverige.

Innan Internet, så lockade mäklarkedjorna sina kunder med skyltfönster och butiker med bästa centrala läge i städer och tätorter, och nådde ut till bostadsköpare lokalt med annonser i dagstidningarna.

Mäklarkedjorna fortsätter dock idag, trots internet, att ha butiker på fina gatan och annonsering sker i TV, radio och i dagspress med kostsamma bilagor. Enligt undersökningar är dessa annonser idag mer utformade som profilannonser för det egna varumärket, än för tänkbara bostadsköpare.

Mäklarkedjorna tror att kunderna helst väljer ett känt varumärke eller att det är tryggare att anlita en större Mäklarkedja, men en Högskoleuppsats visar att detta är fel. Undersökningen visar att kunderna tycker att upplägget, och personen bakom mäklartjänsten är viktigast

Förmedlia har rensat bort arbetsmoment och kostnader.

Hur kan Förmedlia då erbjuda Lilla Mäklarpaketet och Stora Mäklarpaketet med ett arvode på endast 1%*, respektive 1,5 %** med bibehållen hög kvalitét?

Jo, vi gör precis tvärtom mot vad mäklarkedjorna gör. Vi har rensat bort de tjänster, arbetsmoment och kostnader som du egentligen kan vara utan.

Våra fastighetsmäklare har tidigare arbetat på flera av mäklarkedjorna och sett ett växande behov av kvalitét med rimligare provisioner. Förmedlia möter detta behov.

Att rensa bort kostsamma tilläggstjänster och funktioner räcker dock inte för att kunna erbjuda lägre provisioner. Att spara in på övriga kostnader är för oss också en nödvändighet.