Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Bokedjan - Realtor HISINGS BACKAlogo

Company:Bokedjan
Street: Backebogatan 12
Postal code: 42243
City: HISINGS BACKA
Phone: 031-512050
Web page:Bokedjan


Presentation: Bokedjan

BOkedjan fastighetsbyrå är en lokal fastighetsmäklare i Göteborg, Mölndal och Mölnlycke. Våra mäklare har "sina egna områden" vilket medför att de är välorienterade i ditt bostadsområde och har mångårig erfarenhet av försäljningar där som t.ex. våra fastighetsmäklare på Hisingen. BOkedjan är ett fristående mäklarföretag som samarbetar med alla banker, därför kan vi vid försäljningstillfället erbjuda marknadens bästa bolån och för dagen fördelaktigaste räntor. Har du några frågor inför ett stundande köp, en försäljning, kontakta en lokal fatighetsmäklare där du bor. Välkommen!

Skall du sälja visar vi upp ditt objekt till försäljning på Sveriges största och mest besökta bostadssajt, Hemnet.se samt här på vår hemsida Bokedjan.se.

5 060 kontakter i vårt kundregister bevakar bostadsmarknaden i enbart Stor Göteborg, många har en egen kundsida på BOkedjan.se, där de får automail på alla nyinkomna objekt, inbjudan till första handsvisningar, sparar favoriter, följer prisutvecklingen i sitt bostadsområde, följer budgivningar m.m.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>