Realtor - Västra Götaland > Göteborg

BOSTADSAFFÄREN - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:BOSTADSAFFÄREN
Street: Kungsportsavenyn 3
Postal code: 411 36
City: GÖTEBORG
Phone: 031-207770
Web page:BOSTADSAFFÄREN


Presentation: BOSTADSAFFÄREN

Välkommen till Bostadsaffären

Komplett mäklarföretag

Bostadsaffären är ett komplett mäklarföretag med mer än 20 års erfarenhet av fastighets- marknaden. Vi förmedlar årligen ett stort antal bostäder till nöjda kunder i Göteborg och närliggande orter. Vi är tre medarbetare, två driftiga och målinriktade fastighetsmäklare som är ledamoter i Mäklarsamfundet och en mångsidig mäklarassistent.

Vår affärsidé är att förmedla bostäder på ett professionellt och engagerat sätt så att kunderna upplever en servicenivå och ett bemötande som överträffar deras förväntningar.

Mäklartjänster av högsta kvalitet

Bostadsaffären erbjuder heltäckande mäklartjänster av högsta kvalitet till ett konkurrens- kraftigt arvode. Vi samarbetar med Handelsbanken och har möjlighet att hjälpa köparna med attraktiva finansieringslösningar. Dessutom kan vi förmedla ett flertal mertjänster tillsammans med våra välrenommerade samarbetspartners.

Bästa möjliga resultat

Vi fokuserar alltid på kundernas behov och önskemål och presenterar din bostad mycket säljande. Vår väl utvecklade affärsmetod i kombination med ett stort engagemang och känsla för timing gör att du får ut högsta möjliga försäljningspris. För att uppnå ett lyckat slutresultat har vi också personlig kontakt med alla parter under hela processen.

Mäklaren är personlig ansvarig

Vid val av mäklare är det bra att känna till att varje mäklare är personlig ansvarig för det arbete han utför. Det är också den enskilde mäklarens förmåga som till största delen är avgörande för en lyckad affär. Därför är det viktigt att välja mäklare utifrån person.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>