Realtor - Västra Götaland > Göteborg

Alvhem Mäkleri & Interiör - Realtor GÖTEBORGlogo

Company:Alvhem Mäkleri & Interiör
Street: Olivedalsgatan 16
Postal code: 413 10
City: GÖTEBORG
Phone:031-761 22 50
Web page:Alvhem Mäkleri & Interiör


Presentation: Alvhem Mäkleri & Interiör

Vår filosofi är en hel livsstil

Att arbeta som fastighetsmäklare är inte bara att förmedla bostäder - det är för oss en livsstil. Därför är vår filosofi självklar. Vi tror på personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. Och att det ska kännas i magen när man funnit sitt drömhem. För oss är alla lika viktiga, oavsett om Du är köpare, säljare, spekulant eller ingetdera i dagsläget.

Vi ser alla lägenheter som personliga hem där visioner och drömmar föds och utvecklas, och tar konsekvent avstånd från uttrycket "objekt" som ofta används i branschen. När andra mäklare pratar om hur många "objekt de har sålt", talar vi hellre om vad vi har gjort för varje kund.

Som dagens bostadsmarknad ser ut, är tempot ofta väldigt uppskruvat. Vår målsättning är att fungera som en motvikt till detta. Vi vill kunna lägga ner lika mycket engagemang på alla våra kunder. Därför nödgas vi i vissa lägen tacka nej till uppdrag. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts bostäder, men det skall erkännas, våra hjärtan bankar extra hårt för äldre hus och dess vackra arkitekur.

Professional help choosing realtor - Göteborg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>