Realtor > Västra Götaland > Bollebygd > PARDER & VERES FASTIGHETSBYRÅ

PARDER & VERES FASTIGHETSBYRÅ - realtor in Bollebygd


logo

Company:PARDER & VERES FASTIGHETSBYRÅ
Address: FLODAVÄGEN 11
  438 98
  HINDÅS
Phone:0301-518 000
Homepage:PARDER & VERES FASTIGHETSBYRÅ


Presentation: PARDER & VERES FASTIGHETSBYRÅ

Välkommen till Fastighetsbyrå Parder & Veres

Efter många lärorika år på de större mäklarkedjorna växte saknaden efter något mera genuint fram. Istället för att tänka antal kronor och sålda objekt, blev längtan allt större att ge människorna bakom varje bostadsaffär mer än de förväntade sig. Grundtanken när jag startade Fastighetsbyrå Parder & Veres var att varje fastighetsaffär är unik. Jag kan mitt område då jag bott i Hindås/Bollebygd sedan 1977 och varit verksam som mäklare sedan 1996.

Min filosofi är min livsstil.

Att vara verksam som fastighetsmäklare är inte bara att förmedla bostäder - det är för mig en livsstil och min filosofi är självklar; jag tror på personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. Det ska kännas rätt i både kropp och själ när man funnit sitt drömhem. För mig är alla lika viktiga, oavsett om Ni är köpare, säljare, spekulant eller ingetdera i dagsläget.

Jag ser alla bostäder som personliga hem och tar konsekvent avstånd från uttrycket "objekt" som ofta används i branschen. När andra mäklare pratar om hur många "objekt de har sålt", talar jag hellre om vad vi har gjort för varje kund. Istället för att vara lagom bra på många områden, har vi valt att specialisera oss på Hindås, Bollebygd och Rävlanda för att bli riktigt bra i vårt verksamhetsområde.

Välkommen till din lokala mäklare!