Realtor - Västra Götaland > Ale

Svensk Mäklartjänst AB - Realtor Göteborglogo

Company:Svensk Mäklartjänst AB
Street: Linnégatan 80 /Linnéplatsen ,
Postal code: 413 08
City: Göteborg
Phone:http://svenskmaklartjanst.com/kontakta-oss/
Web page:Svensk Mäklartjänst AB


Presentation: Svensk Mäklartjänst AB

Välkommen!

Med stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät samt god kundstock, hjälper vi dig som vill sälja eller köpa villa, radhus , bostadsrätt, fritidshus, gård, tomt och markområden. Äger du en eller flera tomter eller kanske ett helt markområde som du är intresserad av att sälja eller att ha

Välkommen till Svensk Mäklartjänst

Svensk Mäklartjänst AB erbjuder förmedling av villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och kommersiella objekt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper även till med finansiering och värdering. Företaget startades 1982 och är obundet till existerande bank och hypotekssinstitut, vilket ger dig som köpare och säljare de förmånligaste villkoren. Vi har inga andra ekonomiska intentioner än att att vara den förmedlande länken mellan säljare och köpare och är således helt opartiska och neutrala. Vi har lång erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden, vilket borgar för en trygg och säker bostadsaffär.

Skall du sälja eller köpa bostad? Med Svensk Mäklartjänst får du en heltäckande och professionell mäklartjänst med stort personligt engagemang. Våra erfarna och kunniga fastighetsmäklare erbjuder med vårt starka koncept marknadens bästa exponering av din bostad. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vår tjänst fungerar samt ger dig ett kostnadsförslag för försäljningen av din bostad.

Professional help choosing realtor - Ale

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>