Realtor - Västmanland > Västerås

Mäklaruppdraget - Realtor VÄSTERÅSlogo

Company:Mäklaruppdraget
Street: Kopparlundsvägen 3
Postal code: 721 30
City: VÄSTERÅS
Phone: 021-127200
Web page:Mäklaruppdraget


Presentation: Mäklaruppdraget

Pontus Rydén och Kjell Ludén startade upp Mäklaruppdraget den 1 augusti 2000. Både Kjell och Pontus har tidigare drivit företag så steget kändes inte så stort när de startade upp. Erfarenheterna fanns där och vi visste båda vad som är den främsta orsaken till att någon kontaktar en viss mäklare: förtroende. Detta i kombination med att varje mäklare i en stenhård konkurrens vill ha ett mäklaruppdrag, gjorde att vi gav byrån ett rätt så självklart namn; Mäklaruppdraget. I vår reklam har vi dessutom markerat detta och alltid kompletterat med uttrycket lite personligare.

Byrån har vuxit med åren och idag är vi sex stycken, varav fyra mäklare. I maj förra året startade vi en filial i Arboga där en mäklare samt en mäklarassistent finns på plats.

Pontus tycker att de anställda anammat ägarnas arbetssätt, vilket skapar en familjär stämning på arbetsplatsen. - Vi har en så kallad platt organisation där jag och Kjell är en i teamet, berättar Pontus.

Många av våra kunder återkommer och gränsfriheten har inneburit många pittoreska uppdrag såsom Stockholms skärgård, Båstad, Funäsdalen med mera.

Vår affärsidé

Mäklaruppdraget är ett förtroendeval där både säljare och köpare känner trygghet. Vi erbjuder helhetslösningar som ger er mervärde i form av enkelhet, säkerhet och bekvämlighet på vägen till det nya boendet.

Professional help choosing realtor - Västerås

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>