Realtor - Västmanland > Västerås

Mäklarringen Västerås - Realtor VÄSTERÅSlogo

Company:Mäklarringen Västerås
Street: Stora Gatan 40
Postal code: 722 12
City: VÄSTERÅS
Phone:021-440 38 50
Web page:Mäklarringen Västerås


Presentation: Mäklarringen Västerås

"Allt mellan himmel och jord"

Engagemang, tillgänglighet och framförallt TRYGGHET kännetecknar Mäklarringen i Västerås. Inte bara vid själva bostadsaffären, utan vi bygger långsiktiga kundrelationer där du som nöjd kund rekommenderar oss till vänner och bekanta, samt kommer tillbaka när det är dags att byta bostad på nytt. Som kund hos oss är du alltid i centrum. Tillsammans har vi över 18 års samlad erfarenhet av fastighetsmarknaden i Västerås med omnejd.

Vi på Mäklarringen gör det både tryggt, enkelt och smidigt för er som ska köpa eller sälja bostaden. Vi kan marknaden, vi vet hur prisbilden ser ut och vi kan via våra kompetenta samarbetspartners hjälpa er med allt mellan himmel och jord. Hantverkare, flyttstädning, flyttning, magasinering, juridisk och ekonomisk rådgivning, lånelöfte, bostadslån, reavinstberäkning mm. "Vi gör det enkelt för er."

Tradition och kvalitet. Vi finns i gamla gedigna lokaler med historiska vingslag, Wennbergs hörna. Vi är granne med Svartån och har utsikt mot både Västerås slott och Turbinhuset där ASEA har sina rötter. Vi finns i 1 tr upp från gatuplan, med entré via modebutiken lilla å.

Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er med en trygg och smidig försäljning? Boka gärna en kostnadsfri värdering så kommer vi hem till er för en förutsättningslös diskussion kring ert boende.

"Mäklaren vid ån"

Professional help choosing realtor - Västerås

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>