Realtor > Västmanland > Västerås > KvartersMäklaren AB

KvartersMäklaren AB - realtor in Västerås


logo

Company:KvartersMäklaren AB
Address: Bruksgatan 8
  726 31
  Skultuna
Phone:021-18 61 10
Homepage:KvartersMäklaren AB


Presentation: KvartersMäklaren AB

Vi är det "lilla" mäklarföretaget som satsar på den personliga servicen. Väljer du att anlita oss får du en fastighetsmäklare som gärna engagerar sig i ditt ärende, för att vi tycker att vi har världens bästa jobb! Hos oss får både köpare och säljare den tid som behövs. Vi har valt att i första hand inrikta oss på prisvärda bostadsområden, där man har råd att bo. Genom att fokusera på dessa områden kan vi veta lite mer än de flesta om det som är viktigt i vardagen och gör livet lite lättare. Vi vet var förenings-lokalerna ligger, hur långt det är till bussen, avståndet till mataffär och skola. Fast du kanske mer undrar var biblioteket ligger? Det vet vi också!

Vår tillgänglighet är grunden till vår affärsidé. Vi befinner oss ofta ute på våra områden vilket gör det lättare för er att komma i kontakt med oss. Ser du inte till oss så är vi egentligen inte längre bort än ett telefonsamtal. Du kan alltid komma i kontakt med oss via telefon eller e-post.

Tillgängligheten är viktig så därför ringer vi alltid upp när du lämnar ett meddelande eller om vi ser ett missat samtal.