Realtor - Västmanland > Västerås

Hedins Mäkleri - Realtor Västeråslogo

Company:Hedins Mäkleri
Street: Stora Torget 4
Postal code: 722 15
City: Västerås
Phone:021-12 40 90
Web page:Hedins Mäkleri


Presentation: Hedins Mäkleri

Vi förmedlar hem med hjärta och själ!

Utgångspunkten för försäljningen är bostadens själ, de speciella kvaliteter som skiljer den från alla andra. Sådant som vi vet att rätt köpare är beredd att betala extra för. Allt material som presenterar Din bostad håller högsta kvalitet. Om Du sedan önskar att marknadsföringen ska vara så publik som möjligt eller skötas diskret är givetvis upp till Dig.

Våra unika förmedlingar bygger på täta dialoger med många avstämningar. För Dig som säljare innebär det att Du kommer att ha full inblick i försäljningsprocessen, från vårt första möte till dess att den nya ägaren flyttar in. Du kan därför känna Dig trygg i vetskapen om att vi gör allt för att hitta rätt köpare till Din bostad.

Hedins Mäkleri AB värnar om etik och bygger förtroende med både säljare och köpare. Vi är det lilla mäklarföretaget med den stora kompetensen där varje kund sätts i fokus. Juridik är viktigt vid en av Ditt livs största affärer och vi skriver fastighetsrättsliga avtal som håller i längden. En lyckad affär, för oss, börjar med att lyssna in både säljare och köpare - och slutar då båda parter känner sig trygga - ekonomiskt, juridiskt och emotionellt.

Vi arbetar exklusivt och engagerat!

Våra fastighetsmäklare är ledamöter i Mäklarsamfundet samt registrerade som fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarnämnden.

Professional help choosing realtor - Västerås

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>