Realtor - Västernorrland > Härnösand

Mäklarhuset Härnösand - Realtor HÄRNÖSANDlogo Mäklarhuset Härnösand

Company:Mäklarhuset Härnösand
Street: Storgatan 16
Postal code: 87131
City: HÄRNÖSAND
Phone:0611-500 580
Web page:Mäklarhuset Härnösand


Presentation: Mäklarhuset Härnösand

Din mäklare i Härnösand

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Härnösand

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Hur vill du leva?

Vi på Mäklarhuset i Härnösand är stolta över vår stad och vi är tacksamma över att få arbeta här. Härnösand är i vårt tycke en av Sveriges bästa kommuner. Här finns närhet till allt som ger livskvalitet. En välbevarad stadskärna med små mysiga caféer, fina badstränder, slalombacke, hav och natur.

Vi människor är olika och vill leva våra liv på olika sätt. i Härnösand har du stora möjligheter att hitta ditt sätt. Du kan bo i stadskärnan, i lugna stadsnära bostadsområden eller på en levande landsbygd.

Avstånden är aldrig långa och närheten gör livet enkelt. Du slipper ägna tid åt oändliga resor och kan göra det du gillar i stället; träna umgås med familjen, ta del av det kulturella utbudet eller något annat. I Härnösand finns aktiviteter och evenemang för de flesta smaker.

Det är inte bara nära till skolor, jobb och fritidsaktiviteter, du har också naturen in på knuten. Härnösand är en del av Höga Kusten och ger dig storslagna naturupplevelser under fyra tydliga årstider.

Det lilla formatet ger även en närhet mellan människor. Här finns goda chanser till fin gemenskap genom hela livet och en trygg uppväxtmiljö för barn och ungdomar.

Hur du än vill leva är chansen stor att Härnösand är rätt plats för dig!

Professional help choosing realtor - Härnösand

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>