Realtor - Västerbotten > Skellefteå

SkandiaMäklarna Skellefteå - Realtor SKELLEFTEÅlogo SkandiaMäklarna Skellefteå

Company:SkandiaMäklarna Skellefteå
Street: Nygatan 32 B
Postal code: 93132
City: SKELLEFTEÅ
Phone: 0910-18700
Web page:SkandiaMäklarna Skellefteå


Presentation: SkandiaMäklarna Skellefteå

Din fastighetsmäklare i Skellefteå

Vi kommer alltid att sätta dig som kund i centrum. Tveka inte att kontakta oss om du skall sälja eller köpa bostad. Välkommen till Auktoriserade fastighetsmäklare för villor, fritidshus och bostadsrätter samt auktorisation med specialkompetens för kommersiella fastigheter.

Vårt familjeföretag Wikströms har sedan 1974 förmedlat tusentals fastigheter genom åren. Vi kan därmed marknaden, har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Vi arbetar med villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter samt nyproduktion.

Vi har alltid med engagemang och som målsättning att ge en personlig service som därmed har skapat ett fint förtroende från våra kunder i vårt arbete. Vi är erfarna och välutbildade mäklare och har alltid strävat att ge bästa kvalité i vårt arbete. Vi har utfört våra uppdrag så att de har gett ett bra resultat för alla parter. Att se framåt och utvecklas genom utbildning är något som vi sett som en styrka. Allt för att därmed ge kunden mer trygghet genom vårat arbete.

Vår målsättning är att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund vänder dig till oss när det är dags att byta boende.

Professional help choosing realtor - Skellefteå

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>