Realtor > Västerbotten > Skellefteå > SkandiaMäklarna Skellefteå

SkandiaMäklarna Skellefteå - realtor in Skellefteå


logo

Company:SkandiaMäklarna Skellefteå
Address: Nygatan 32 B
  93132
  SKELLEFTEÅ
Phone: 0910-18700
Homepage:SkandiaMäklarna Skellefteå


Presentation: SkandiaMäklarna Skellefteå

Din fastighetsmäklare i Skellefteå

Vi kommer alltid att sätta dig som kund i centrum. Tveka inte att kontakta oss om du skall sälja eller köpa bostad. Välkommen till Auktoriserade fastighetsmäklare för villor, fritidshus och bostadsrätter samt auktorisation med specialkompetens för kommersiella fastigheter.

Vårt familjeföretag Wikströms har sedan 1974 förmedlat tusentals fastigheter genom åren. Vi kan därmed marknaden, har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Vi arbetar med villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter samt nyproduktion.

Vi har alltid med engagemang och som målsättning att ge en personlig service som därmed har skapat ett fint förtroende från våra kunder i vårt arbete. Vi är erfarna och välutbildade mäklare och har alltid strävat att ge bästa kvalité i vårt arbete. Vi har utfört våra uppdrag så att de har gett ett bra resultat för alla parter. Att se framåt och utvecklas genom utbildning är något som vi sett som en styrka. Allt för att därmed ge kunden mer trygghet genom vårat arbete.

Vår målsättning är att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund vänder dig till oss när det är dags att byta boende.