Realtor > Stockholm > Vaxholm > Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB - realtor in Vaxholm


logo

Company:Sjönära Fastigheter AB
Address: Hamngatan 20
  18521
  VAXHOLM
Phone: 08-52234800
Homepage:Sjönära Fastigheter AB


Presentation: Sjönära Fastigheter AB

SJÖNÄRA startades våren 2006 av fastighetsmäklare med en unik kompetens i förmedling av det sjönära boendet. Tillsammans representerar vi över 50 års samlad erfarenhet på detta område. Tom, Johan och Tommy startade verksamheten tillsammans med mäklarassistent Louise. Kontoret placerades centralt i skärgårdsområdet, dvs mitt i Vaxholm.

SJÖNÄRAs specialiserade koncept och profilerade marknadsföring uppmärksammades och uppskattades av kunderna. Behovet av fler duktiga medarbetare kom snart och vi kunde förstärka SJÖNÄRA med Cecilia, som ansvarar för ekonomi och administration. I början av 2007 växte vi med Elisabeth, som numer ansvarar för SJÖNÄRAs kontor i Strömma/Värmdö. I början av 2008 blev vi ytterligare en mäklare, med Peter.

Under februari 2009 växte SJÖNÄRA ett steg till med mäklare Robert med båtvana och god kunskap om skärgården. Han utgår ifrån SJÖNÄRAs kontor i Strömma/Värmdö. Under augusti 2009 stärktes SJÖNÄRA ytterligare med mäklare Camilla som har många års erfarenhet av förmedling av skärgårdsfastigheter. Även Carina började på SJÖNÄRA under 2009 som ansvarig för marknadsföringen. Den samlade kompetens och erfarenhet som finns på SJÖNÄRA är unik i branschen.

Målsättning

SJÖNÄRAs målsättning är att erbjuda det mest intressanta konceptet när du ska sälja ditt sjönära boende. Vi strävar efter att vara innovativa och nytänkande i en bransch som ofta upplevs som konservativ. Vår erfarenhet och kunskap ger trygghet i att våga gå vår egna väg och särskilja oss från andra aktörer. Den långsiktiga målsättningen är att utöka verksamheten på intressanta platser längs Sveriges vackra kust.

Vad är sjönära?

För oss är ett sjönära boende en möjlighet till en livsstil med båt- och badliv på bekvämt gångavstånd från bostaden. Även om vi är specialister på sjölägen och sjöutsikter så är alla uppdrag lika intressanta, bara man når bryggan, stranden eller strandpromenaden på gångavstånd.