Realtor > Stockholm > Vaxholm > Mäklarringen Vaxholm

Mäklarringen Vaxholm - realtor in Vaxholm


logo

Company:Mäklarringen Vaxholm
Address: Stationsvägen 4
  184 50
  ÅKERSBERGA
Phone:08-54179020
Homepage:Mäklarringen Vaxholm


Presentation: Mäklarringen Vaxholm

Mäklarringen Vaxholm

Ska du sälja eller köpa bostad och söker mäklare i Vaxholm?

Då har du kommit rätt!

Mäklarringen i Vaxholm fortsätter framåt.

Georg Kanegärd, fastighetsmäklare sedan 1993 och bosatt på Resarö, driver Mäklarringen i Vaxholm. Georg har sedan 1996 med stor framgång förmedlat fastigheter i Täby, Österåker samt Vaxholm. Han är även delägare i Mäklarringen Österåker som under 2008 var marknadsledande i Österåkers kommun.

Under åren har Georg fått fler och fler personliga förfrågningar gällande försäljning i Vaxholms kommun tack vare sina kunskaper och goda försäljningsresultat.

Mäklarringen Vaxholm arbetar med ett väl utarbetat koncept där vi skräddarsyr varje försäljning. Vi anlitar professionell fotograf för att få fram känslan i bilden inför försäljning. Homestyling-konsultation kan hjälpa till att skapa en fräsch, inspirerande och attraktiv atmosfär inför en visning. Energideklaration är något som samtliga villasäljare måste genomföra sedan januari 2009. Vi förmedlar kontakt med bolag som har detta som sin specialitet.

Bra annonser i Lokaltidningen Mitti som täcker Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm samt Österåker. Skyltar hos SEB i Vaxholm samt flera banker i Täby och Åkersberga Centrum. Exponering på Mäklarringens hemsida samt Hemnet. Vi kan även ombesörja flyttstädning och flytthjälp, det är ju roligare att koncentrera sig på sitt nya boende. Vi kan även hjälpa er att teckna överlåtelseförsäkring för dolda fel via Willis försäkring AB samt dubbelboende-försäkring via vår samarbetspartner Gjensidige Försäkring. Vi hjälper givetvis till med deklarationen av försäljningen om man så önskar.

Varje försäljning är unik och det är viktigt för oss att alla parter är nöjda, när försäljningen är slutförd och vi ses på Ica. Därför har vi tät kontakt med alla parter under hela försäljningen och har alltid insatt personal som kan hjälpa till.

Det är skillnad på mäklare och mäklare - vi tål att jämföras.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte om ni funderar på att förändra ert permanent- eller fritidsboende