Realtor > Stockholm > Vaxholm > ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling - realtor in Vaxholm


logo

Company:ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling
Address: Kungsgatan 18
  185 23
  VAXHOLM
Phone:08-541 33 100
Homepage:ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling


Presentation: ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Välkommen till ERA®Ditt Hem Fastighetsförmedling

Vårt kontor hittar du centralt mitt i Vaxholm, på Kungsgatan 18. Dit är du alltid välkommen med dina frågor om ditt boende. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vårt motto är "vi finns alltid där för dig".

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets viktigaste affärer, såväl privatekonomiskt som känslomässigt. Vare sig du köper eller säljer ska du känna dig trygg. Därför är det viktigt att anlita en fastighetsmäklare som du känner förtroende för. Det är själva förutsättningen för en lyckad affär.

Var och en av våra kunder är unik, och det är precis så som du blir bemött. Det är inte att vara störst eller att sälja mest som är viktigast för oss. Vi mäter inte framgång efter kvantitet, utan efter de kundrelationer vi bygger längs vägen. Vi sysslar med det vi tycker är allra roligast - att ge personlig service både före, under och efter försäljningen av ditt boende. Och vi gör det med ärlighet, omtanke och engagemang.

Vi är en mäklarfirma med stor lokalkännedom om vårt närområde. Samtidigt ingår vi i ERA, en väletablerad mäklarkedja som gör att vi kan erbjuda dig det stora företagets fördelar. Hos ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling finns vi alltid där för dig.

Varmt välkommen till oss med dina bostadsfrågor!

VI HJÄLPER DIG ATT SÄLJA DIN BOSTAD

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?