Realtor > Stockholm > Värmdö > Mäklarringen Nacka

Mäklarringen Nacka - realtor in Värmdö


logo

Company:Mäklarringen Nacka
Address: Saltsjöbadsvägen 18
  131 50
  Saltsjö-Duvnäs
Phone: 08-715 72 00
Homepage:Mäklarringen Nacka


Presentation: Mäklarringen Nacka

Mäklarringen - Nackas högst rekommenderade mäklare (enligt reco.se)

Vi nöjer oss inte med nöjda kunder. Vi vill ha imponerade kunder

Välja mäklare till sin kanske livs största affär ska vara enkelt. Vi på Mäklarringen gör det både tryggt, enkelt och smidigt för er som ska köpa eller sälja en bostad. Vi kan marknaden, vi vet hur prisbilden ser ut och vi kan via våra kompetenta samarbetspartners hjälpa er med allt mellan himmel och jord. Hantverkare, flyttstädning, flyttning, magasinering, juridisk och ekonomisk rådgivning, lånelöfte, bostadslån, reavinstberäkning mm.

Engagemang, tillgänglighet och trygghet

Det är vad som kännetecknar oss på Mäklarringen i Nacka. Inte bara vid själva bostadsaffären, utan vi bygger långsiktiga kundrelationer där du som nöjd kund rekommenderar oss till vänner och bekanta och som kommer tillbaka när det är dags att byta bostad igen. Vi nöjer oss inte med lagom. På Mäklarringen i Nacka jobbar vi för att hitta den där extra budgivaren som ger dig mest betalt. Vad innebär det för dig som säljare? Det kan ge dig som säljare öppna dörrar till många nya möjligheter.

Som kund hos oss är du alltid i centrum

Ska du sälja en villa, ett radhus eller en bostadsrätt och vill veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er med en trygg och smidig försäljning? Boka gärna en kostnadsfri värdering så kommer vi hem till er för en förutsättningslös diskussion kring ert boende.

Välkommen till oss på Mäklarringen - Din Mäklare i Nacka.