Realtor > Stockholm > Upplands-Bro > Mäklarhuset Kungsängen

Mäklarhuset Kungsängen - realtor in Upplands-Bro


logo

Company:Mäklarhuset Kungsängen
Address: Torget 9
  19630
  KUNGSÄNGEN
Phone: 08-58171530
Homepage:Mäklarhuset Kungsängen


Presentation: Mäklarhuset Kungsängen

Din mäklare i Kungsängen & Bro

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Kungsängen

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Kungsängen & Bro

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Kungsängen & Bro idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.